BE THE GAME CHANGER Weet wat uw klant beweegt en leer daar strategisch op in te spelen. All in Connect biedt u de juiste technieken voor het uitzetten en uitvoeren van uw strategie, waardoor u efficiënter en effectiever een overzichtelijk, meetbaar resultaat creëert. CONTACT OUR STRATEGY
logo

Every good leader has a great strategy

All in Connect maakt bedrijfsprocessen inzichtelijk dankzij strategische marketingcampagnes. Er wordt een duidelijke verbinding gelegd tussen processen door de dialoog aan te gaan met uw klanten. Hierdoor kunnen persoonlijke relaties tussen u en uw klanten worden geautomatiseerd, kunt u als marketeer betere resultaten behalen en uw relaties verduurzamen.

Set goals

Set goals

Create strategy

Create strategy

Manage strategy

Manage strategy

Control automation

Control automation

Succeed missions

Succeed missions

Hoe werkt het?

1. Customer Experience

Bij customer experience draait het volledig om de klantbeleving, bij elke stap in de customer journey. Door duidelijk in beeld te krijgen welke stappen uw klant neemt in de customer journey kan er gewerkt worden aan de optimalisatie van de customer experience. Met de juiste analyses, gedegen content management en branding kunt u als merk de klantbeleving naar een hoger level brengen.

Lees meer

2. Customer Journey

Zie in één oogopslag wie uw klant is, wat uw klant doet en waar uw klant waarde aan hecht. Met een customer journey worden alle stappen en wensen geïnventariseerd en inzichtelijk gemaakt. Deze inzichten zijn vervolgens bruikbaar voor de verschillende funnels in sales- en marketingcampagnes.

Lees meer

3. Customer Engagement

Customer engagement betekent eigenlijk klantenbinding. En echte customer engagement begint bij het luisteren naar de klant. Dit kan op basis van online maar ook offline data, welke verzameld worden over de klant. Luister naar wat de klant impliciet en expliciet vertelt op de verschillende kanalen en leer dit te interpreteren.

Lees meer

4. Customer Analysis

All in Connect geeft door middel van de juiste data een duidelijk inzicht in uw klanten. Leer uw klanten beter te begrijpen en kom achter de behoeftes van uw klant. Op basis van deze nauwkeurige inzichten helpt All in Connect uw proces te automatiseren en uw customer journey te optimaliseren.

Lees meer

5. Marketing Intelligence

Door gebruik te maken van de juiste informatie en gegevens worden er gestructureerde processen ontwikkeld waardoor u meer kennis ontvangt over uw klanten. Met deze informatie voorhanden kunt u geïnteresseerden omzetten in leads en van uw huidige klanten, trouwe klanten maken.

Lees meer

6. Multi-channel solution

Er zijn tegenwoordig veel verschillende kanalen waarop uw doelgroep zich bevindt, dankzij een multi-channel solution weet u op een efficiënte en effectieve manier in te spelen op deze verschillende kanalen. Dit kan door middel van socialmediastrategieën, mailings, nieuwsbrieven, webshops en een op maat gemaakt softwarepakket.

Lees meer

7. Loyalty

Klanttevredenheid heeft een bepaalde score, klantloyaliteit zorgt voor echte verbintenis. Dankzij het gebruik van onze software kunt u campagnes beheren, optimaliseren en uitvoeren. Hiermee promoot u uw merk via verschillende kanalen en verhoogt u de klantloyaliteit.

Lees meer

8. Emailmarketing

E-mail is één van de meest succesvolle gebruikte kanalen om doelgroepen te bereiken. Dankzij het inzetten van emailmarketing kunt u op het juiste moment uw e-mail met relevante content versturen aan uw klant. Hiermee stimuleert u de duurzaamheid van uw persoonlijke relaties en creëert u een stimulans in de verkoop van uw product of dienst.

Lees meerDemo Account

9. Marketing Automation

Dankzij de verschillende geautomatiseerde processen krijgt u een beter inzicht in uw klantbehoeften, maar ook in wanneer er welke informatie toegezonden dient te worden. Dankzij marketing automation wordt deze informatie op het juiste moment via het juiste kanaal toegezonden aan een specifieke lead, prospect of klant. Zo worden uw klanten allemaal persoonlijk geholpen.

Lees meerGet Marketing Automation

10. Machine Learning

Naast het feit dat u leert op een efficiënte manier om te gaan met het op maat gemaakte softwarepakket, is uw software ook in staat om zonder menselijke inbreng bepaalde taken uit te voeren en u op deze manier van de juiste output te voorzien. Uw software wordt dus zo ingesteld dat u gewenste resultaten kan behalen.

Lees meerVraag informatie aan
Klanten