Over All in Connect

All in Connect biedt als real-time big data platform slimme totaaloplossingen voor zowel de B2B- als de B2C-markt. De intelligente marketing automation softwaretools ondersteunen ieder data-formaat en dragen bij aan uw marketingcampagnes door middel van customer journey- en klantinteractie-optimalisatie.

All in Connect verzorgt voor u als (online) marketeer de juiste tools en geeft u advies over de inrichting en het gebruik.

Door het goed in kaart brengen van klantintenties en -gedrag, worden klanten beter begrepen en kan er gewerkt worden aan de loyaliteit voor een merk. Bij ons gaat een analyse dus veel verder dan alleen de clicks. Wij kijken naar de betekenis en de waarde die bepaalde teksten en tools bieden voor de klanten zodat verschillende processen geoptimaliseerd kunnen worden. Hierbij worden online- en offlinegegevens met elkaar gecombineerd.

Wij vinden het belangrijk dat u in één oogopslag kunt zien wie uw klanten zijn en wat zij belangrijk vinden, zodat de sales- en marketingcampagnes geoptimaliseerd kunnen worden. Naast het optimaliseren van deze processen, geloven wij ook sterk in de kracht van loyaliteit. Om deze te kunnen begrijpen en stimuleren heeft u de juiste data en kennis nodig over uw klant.

All in Connect maakt bedrijfsprocessen inzichtelijk meetbaar en legt de verbinding tussen uw bedrijf en uw klant. Hierdoor kunt u of kunnen uw marketeers betere resultaten bereiken en duurzame relaties verder uitbouwen. Naast onze softwarediensten vinden wij personalisatie van groot belang. Daarom kijken wij samen met u naar het bedrijfsproces en kijken daarbij welke informatie voor u het meest bruikbaar is. Dit kan een combinatie zijn van machine learning en data science, of juist een multichanneloplossing in combinatie met marketing automation.

Elk pakket is bij ons op maat gemaakt en zorgt voor de meest efficiënte aanpak van uw marketingcampagnes. Doorloop samen met ons de acht verschillende stappen en behaal uw doelstellingen en verhoog uw klantloyaliteit en klantwaarde.

All in Connect * Innovatief * Strategisch * Doordacht & Ondernemend

ContactVraag informatie aan