Partners

logo

Partners

Teamwork, makes a dream work!

De diensten van All in Connect worden mede mogelijk gemaakt door partners. Zo werkt All in Connect samen met verschillende Digital Marketing bureaus om voor u het beste pakket samen te kunnen stellen. U bent hierdoor altijd verzekerd van de beste aansluiting bij en kwaliteit voor uw merk.

ACTITO

ACTITO is gemaakt voor marketeers, door marketeers. De webinterface zorgt ervoor dat onze oplossing zeer gebruiksvriendelijk en vlot te implementeren is, zelfs voor niet-specialisten. Dankzij de korte opzettijd en ons modulaire model bent u in enkele dagen in staat om relaties uit te bouwen met uw klanten en prospects.

Hellodialog

Hellodialog E-mailmarketing Software & Service. Met Hellodialog kunt u eenvoudig professionele e-mailmarketingcampagnes opmaken, versturen en analyseren. Ook voor e-mailautomation, transactionele e-mails en smsberichten is Hellodialog de beste keuze. We koppelen met alle e-commerceplatformen en CRM-pakketten.

Blast Media

Op zoek naar onderscheid in contentmarketing, innovatieve communicatieoplossingen, met een krachtige focus op conversie en loyaliteit? Blast combineert digitale weergave media met intelligente software oplossingen. Optimale regie over uw content; dé voorwaarde voor overtuigende resultaten. Resultaten en doelstellingen die we samen met onze ervaren partners voor én met u kunnen realiseren.

Tracebuzz

  • Reageer sneller en slimmer
  • Verhoog de klantloyaliteit
  • Betrokken bij alle interactiemomenten
  • 360-gradenbeeld van uw klant
  • Social media inzichten
  • Reageer waar en wanneer u wilt
  • Direct te koppelen

AdPage

Is your brand ready for AdPage? AdPage is een software die het mogelijk maakt om in een handomdraai de vetste landingspagina in elkaar te zetten. Maak je regelmatig online campagnes voor de promotie van een opkomend event, of stuur je maandelijks nieuwsbrieven met bijvoorbeeld een win actie daarin? Door je promotie te linken naar de door jou zelf, geheel in stijl met jouw brand, ontworpen landingspagina haal je nog meer conversies uit je digitale marketing.

Squeezely Data Management Platform

Squeezely Data Management Platform helpt bedrijven hun klantdata centraal te organiseren en direct in te zetten voor marketingdoeleinden. Squeezely is erg geschikt voor bedrijven uit de e-commerce, de goede doelen sector, bedrijven die abonnementsvormen aanbieden of andere bedrijven waarbij een complex beslissingstraject plaatsvindt.

Webpower

Webpower is dé specialist in marketing automation software met geïntegreerde email- en sms-marketing. Wij bieden één platform: jij bepaalt hoe je het inzet.

Webheads

Creatief, met verstand van zaken

Webheads – Van ontwerp tot realisatie van websites, webshops en bedrijfsspecifieke applicaties, maar ook voor de vormgeving van drukwerk en de ontwikkeling, optimalisatie en uitvoer van zowel offline- als online marketing.

Bij Webheads vindt u alles op het gebied van internet onder één dak.

Watermelon

Automatiseer chats, reduceer telefonie & e-mail

Met je eigen chatbot reageer je snel en adequaat op klantvragen waardoor je unieke contactmomenten creëert. Stimuleer meer verkopen met de ultieme klantbeleving.

Leadinfo

Geen ingewikkelde statistieken, bekijk uw bezoekers zoals u uw e-mail bekijkt. Realtime.