Partners

logo

Partners

Teamwork, makes a dream work!

De diensten van All in Connect worden mede mogelijk gemaakt door partners. Zo werkt All in Connect samen met verschillende Digital Marketing bureaus om voor u het beste pakket samen te kunnen stellen. U bent hierdoor altijd verzekerd van de beste aansluiting bij en kwaliteit voor uw merk.

ACTITO

ACTITO is gemaakt voor marketeers, door marketeers. De webinterface zorgt ervoor dat onze oplossing zeer gebruiksvriendelijk en vlot te implementeren is, zelfs voor niet-specialisten. Dankzij de korte opzettijd en ons modulaire model bent u in enkele dagen in staat om relaties uit te bouwen met uw klanten en prospects.

Hellodialog

Hellodialog E-mailmarketing Software & Service. Met Hellodialog kunt u eenvoudig professionele e-mailmarketingcampagnes opmaken, versturen en analyseren. Ook voor e-mailautomation, transactionele e-mails en smsberichten is Hellodialog de beste keuze. We koppelen met alle e-commerceplatformen en CRM-pakketten.

Blast Media

Op zoek naar onderscheid in contentmarketing, innovatieve communicatieoplossingen, met een krachtige focus op conversie en loyaliteit? Blast combineert digitale weergave media met intelligente software oplossingen. Optimale regie over uw content; dé voorwaarde voor overtuigende resultaten. Resultaten en doelstellingen die we samen met onze ervaren partners voor én met u kunnen realiseren.

Tracebuzz

  • Reageer sneller en slimmer
  • Verhoog de klantloyaliteit
  • Betrokken bij alle interactiemomenten
  • 360-gradenbeeld van uw klant
  • Social media inzichten
  • Reageer waar en wanneer u wilt
  • Direct te koppelen

AdPage

Is your brand ready for AdPage? AdPage is een software die het mogelijk maakt om in een handomdraai de vetste landingspagina in elkaar te zetten. Maak je regelmatig online campagnes voor de promotie van een opkomend event, of stuur je maandelijks nieuwsbrieven met bijvoorbeeld een win actie daarin? Door je promotie te linken naar de door jou zelf, geheel in stijl met jouw brand, ontworpen landingspagina haal je nog meer conversies uit je digitale marketing.

Maileon

Maileon is de meest flexibele tool in de markt die marketeers in staat stelt alle denkbare datagedreven campagnes te realiseren. De software biedt een compleet e-mail marketing automation platform met een hoog gebruiksgemak.

Webheads

Creatief, met verstand van zaken

Webheads – Van ontwerp tot realisatie van websites, webshops en bedrijfsspecifieke applicaties, maar ook voor de vormgeving van drukwerk en de ontwikkeling, optimalisatie en uitvoer van zowel offline- als online marketing.

Bij Webheads vindt u alles op het gebied van internet onder één dak.

Watermelon

Automatiseer chats, reduceer telefonie & e-mail

Met je eigen chatbot reageer je snel en adequaat op klantvragen waardoor je unieke contactmomenten creëert. Stimuleer meer verkopen met de ultieme klantbeleving.

Sales Mango

AI Marketing Automation. Laat technologie uw bedrijf laten groeien. Genereer 200% meer leads met onze pop-ups. Verhoog de ok van uw e-mails met 1200%. Converteer 150% meer anonieme bezoekers naar uw website. Verhoog de lead tot klantconversie met 50%

NewPro / Building Brand Memories

Online communicatie gaat van beeldscherm tot beeldscherm. NewPro maakt daar graag iets mooiers van; wij willen communiceren van mens tot mens. Van merk tot mens. NewPro staat voor communicatie op een menselijke manier. Met een écht gezicht, een échte stem. Ieder mens is verschillend en als individu, bedrijf of doelgroep kijkt iedereen met andere ogen. Maar één ding hebben we allemaal gemeen: we zijn mens.

Elke organisatie is uniek. Dus bij elk bedrijf hoort natuurlijk een eigen gezicht, een eigen persoonlijkheid. We werken samen met verschillende acteurs met verschillende kenmerken, kwaliteiten en persoonlijkheden, zodat we voor elk bedrijf een passend gezicht hebben.

Leadinfo

Herken zakelijke websitebezoekers. Eenvoudig en realtime.

NewHeap

NewHeap is een full-service software development bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van uitgebreide software-oplossingen en applicaties. Door de nieuwste technologieën en aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk design met elkaar te combineren, leveren we de beste softwarekwaliteit voor onze web- en mobile producten. We begeleiden onze klanten van het eerste idee tot aan de positionering van hun organisatie.