Partners

logo

Partners

Teamwork, makes a dream work!

De diensten van All in Connect worden mede mogelijk gemaakt door partners. Zo werkt All in Connect samen met verschillende Digital Marketing bureaus om voor u het beste pakket samen te kunnen stellen. U bent hierdoor altijd verzekerd van de beste aansluiting bij en kwaliteit voor uw merk.

ACTITO

ACTITO is gemaakt voor marketeers, door marketeers. De webinterface zorgt ervoor dat onze oplossing zeer gebruiksvriendelijk en vlot te implementeren is, zelfs voor niet-specialisten. Dankzij de korte opzettijd en ons modulaire model bent u in enkele dagen in staat om relaties uit te bouwen met uw klanten en prospects.

Hellodialog

Hellodialog E-mailmarketing Software & Service. Met Hellodialog kunt u eenvoudig professionele e-mailmarketingcampagnes opmaken, versturen en analyseren. Ook voor e-mailautomation, transactionele e-mails en smsberichten is Hellodialog de beste keuze. We koppelen met alle e-commerceplatformen en CRM-pakketten.

Sales Mango

AI Marketing Automation. Laat technologie uw bedrijf laten groeien. Genereer 200% meer leads met onze pop-ups. Verhoog de ok van uw e-mails met 1200%. Converteer 150% meer anonieme bezoekers naar uw website. Verhoog de lead tot klantconversie met 50%

NewPro / Building Brand Memories

Online communicatie gaat van beeldscherm tot beeldscherm. NewPro maakt daar graag iets mooiers van; wij willen communiceren van mens tot mens. Van merk tot mens. NewPro staat voor communicatie op een menselijke manier. Met een écht gezicht, een échte stem. Ieder mens is verschillend en als individu, bedrijf of doelgroep kijkt iedereen met andere ogen. Maar één ding hebben we allemaal gemeen: we zijn mens.

Elke organisatie is uniek. Dus bij elk bedrijf hoort natuurlijk een eigen gezicht, een eigen persoonlijkheid. We werken samen met verschillende acteurs met verschillende kenmerken, kwaliteiten en persoonlijkheden, zodat we voor elk bedrijf een passend gezicht hebben.

Leadinfo

Herken zakelijke websitebezoekers. Eenvoudig en realtime.

NewHeap

NewHeap is een full-service software development bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van uitgebreide software-oplossingen en applicaties. Door de nieuwste technologieën en aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk design met elkaar te combineren, leveren we de beste softwarekwaliteit voor onze web- en mobile producten. We begeleiden onze klanten van het eerste idee tot aan de positionering van hun organisatie.

MarketingHeap

Het gebruik van marketing automation-software kan een hoop inzicht geven. Verzamel informatie over jouw campagnes, doelgroepen en leads en gebruik deze data om jouw marketinginspanning te optimaliseren.